--> Activiteiten

Vrijdag 16 november  2018 om 19u

Locatie: Het Karrehof, Batsheerstraat 35,  3870 Heers  - 011 48 51 77

Aperitief
Schuimwijn  of fruitsap met hapjes

Gebakken rode poon, gevogelte-jus en knolselder

Duif, honing-portosaus met linzen, schorseneren, appel en pastinaak

OF

Kabeljauw, risotto, boschampignons

********
trio van chocolade
Koffie met versnaperingen

****************

Vegetarisch alternatief :

Voorgerecht: salade van veldsla, appel, witloof, feta
Hoofdgerecht:  risotto met boschampignons

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

All-in prijs:  60€ p.p., inclusief alcoholische dranken en  water.
Gelieve het juiste bedrag over te schrijven op het rekeningnummer van  Heemkunde Gingelom: BE16 7512 0499 3574 met vermelding van het aantal personen en het onderstaande strookje voor de keuze van het menu (vlees/vis/vegetarisch) terug te bezorgen aan het secretariaat.

Uiterste inschrijvingsdatum: 9 november 2018. De betaling geldt als definitieve inschrijving.

Inschrijving gezellig samenzijn  op 17/11/18

……………..……………………………………………………………………………..(naam)

Schrijft zich in met ………………….personen en heeft   het bedrag van ……….………… overgeschreven  op de rekening van Heemkunde Gingelom.

Keuze menu

Routeplan naar het  “Het Karrehof”
Ingang: Restaurant MARSENIL, links van de hoeve, Batsheersstraat 35, Batsheers (Heers)

Nieuwsbrief over cultureel erfgoed in Haspengouw
Is deze nieuwsbrief niet zichtbaar?
Bekijk het in je browser.
www.erfgoedhaspengouw.be

Dit is de nieuwsbrief van de Erfgoedcel Haspengouw. Hierin kunnen ook activiteiten van erfgoedpartners of samenwerkende verenigingen aan bod komen. Achtergrondinformatie en gegevens over de organisatoren zijn te vinden op de website www.erfgoedhaspengouw.be. Nieuwtjes en informatie over activiteiten mogen steeds worden doorgestuurd naar info@erfgoedhaspengouw.be. Indien je meent dat je persoonlijke gegevens onjuist of onvolledig zijn, of dat bepaalde rechten zijn geschonden, vernemen wij dit graag zo snel mogelijk. Je kan onze privacyverklaring altijd nalezen op de website.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hebt ingeschreven via onze website.
Erfgoed Haspengouw
Kazernestraat 13
Sint-Truiden 3800
Belgium

Add us to your address book

This email was sent to delvaux.emiel@skynet.be
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Erfgoed Haspengouw · Kazernestraat 13 · Sint-Truiden 3800 · Belgium

@media only screen and (max-width: 480px){ table#canspamBar td{font-size:14px !important;} table#canspamBar td a{display:block !important; margin-top:10px !important;} }

Tentoonstellingen:
Stonehenge” in het Gallo-Romeins museum te Tongeren
van 13 oktober t/m 21 april 2019

Nieuwsbrief over cultureel erfgoed in Haspengouw
Is deze nieuwsbrief niet zichtbaar?
Bekijk het in je browser.
www.erfgoedhaspengouw.be
7 september 2018

Nieuws uit Haspengouw

Gezocht: vrijwilligers voor collectie Broers

Wil je je graag inzetten voor het lokale erfgoed, ben je punctueel en kan je goed werken met computer? Dan zijn wij op zoek naar jou. Onze projectmedewerker Katrien Houbey is met een groep vrijwilligers al maanden aan de slag om de uitgebreide collectie van wijlen Theo Broers te inventariseren. Om deze inventaris in te voeren in het erfgoedregister zijn we op zoek naar extra vrijwilligers.

Voor meer info neem je contact op met Katrien via 011 - 70 18 30 of katrien.houbey@erfgoedhaspengouw.be

Vacature DE MINDERE

Museum DE MINDERE is op zoek naar een creatief communicatietalent voor een halftijdse betrekking. Heb je interesse, kijk dan snel op de website van DE MINDERE

Ander erfgoednieuws

Digitaliseren lokale parochiebladen

Naar aanleiding van een digitaliseringsproject rond het parochieblad Kerk en Leven doet het KADOC een mooie geste. Parochies, maar ook andere organisaties of privépersonen, die een collectie lokale parochiebladen bezitten, kunnen deze gratis laten digitaliseren en zo veiligstellen voor de toekomst. De digitale kopieën krijgen een plaats in het digitale depot van KADOC, de papieren exemplaren keren terug naar de eigenaar.

Heb je interesse, neem contact op met de verantwoordelijke van het project: joris.colla@kuleuven.be

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je hebt ingeschreven via onze website.
Erfgoed Haspengouw
Kazernestraat 13